Association of Ringside Physicians blødgør holdning til live-kampsportbegivenheder

i marts og april 2020 tog Association of Ringside læger stadig stærkere synspunkter på sikkerheden ved live kampsportbegivenheder under Covid-19-pandemien og anbefalede i sidste Real Betis Balompie Trøje ende “alle” Begivenheder udsættes. Med den langsomme march til genåbning af økonomien og Florida, der erklærer pro -sport med et nationalt publikum en ‘vigtig tjeneste’, har ARP nu blødgjort denne holdning.

Selvom organisationen ikke forklarede, hvilke standarder der skulle være gældende, de bemærkede, i en revideret erklæring, der blev frigivet i dag, kan det at reduceres ‘al risiko’, der er forbundet med Covid-19, ikke kan fjernes. ARP inviterede organisationer, der ønsker at være vært for begivenheder for at arbejde sammen med dem for at udvikle retningslinjer for skadereduktion.

ARP’s fulde erklæring lyder som følger:

Association of Ringside Physicians anerkender, at omstændighederne vedrørende Covid-19-pandemien kontinuerligt ændrer sig og udvikler sig. Da opholdsordrer er afslappet, er atletiske kommissioner og kampsportsstyringsorganer på udkig efter at genstarte operationerne.

Selvom det er umuligt at eliminere al risiko forbundet med COVID-19, kan der gøres forholdsregler for at reducere risikoen for viral transmission. Mange atletiske kommissioner, organisationer og promotorer udvikler nye retningslinjer for at begrænse eksponering for alle involverede ved begivenheder, herunder atleter, deres teams, kommissionspersonale og supportpersonale.

Kampsportbegivenhedsprocedurer vedrørende COVID-19 forholdsregler bør aktivt udvikles, gennemgås og ændres regelmæssigt på baggrund af den udviklende viden og videnskabelige beviser, som folkesundhedsmyndighederne har fremsat. Disse Juventus Trøje retningslinjer bør også involvere lokale og regionale embedsmænd i folkesundheden såvel som eksperter i infektionssygdomme og epidemiologer.

Vores tanker er fortsat sammen med dem, der har været og vil blive påvirket af denne sygdom. Vi forbliver standhaftige i vores mission om at tjene, beskytte og uddanne alle involverede i kampsport. Hvis nogen kampsportsorganisation gerne vil have hjælp til at udvikle sine retningslinjer, kan Association of Ringside læger yde hjælp og VfL Wolfsburg Trøje vejledning.

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Ring-læger frigiver “universelle forholdsregler” for kampe under covid-19 oktober 2020
Association of Ringside Physicians støtter officielt annullering af kampsportbegivenheder March 23, 2020 med 1 kommentar
Association of Ringside Physicians anbefaler suspension af “alle” kampsportbegivenheder 7. april, 2020 med 1 kommentar

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.