3 øvelser dette krav til at dø

af Matt Weik

Der er specifikke øvelser såvel som slags træningspas, der får mig til at ryste på hovedet. Øvelser, der sætter individet i en frygtelig ramme, der kan forårsage alvorlig skade, men vi ser folk, der gør dem dagligt i gymnastiksalen. Med en vis ønsketænkning ville jeg gerne have andet end at se disse øvelser dø såvel som aldrig komme tilbage.

1. Bag-the-head Lat-pull-down

Jeg ser alt tiden. Mennesker, der pakker vægten op på Lat Pulldown samt Villarreal CF Trøje tager stien til stangen bag hovedet. Det får mig til at kramme hver gang jeg ser det. Du lægger din rotatormanchet i en ekstremt sårbar position. En, hvor det kan forårsage nogle alvorlige skader, hvis du ikke er forsigtig. Du skal altid trække vægten foran dig for at beskytte din rotatormansjet samt holde den sund. Med en skade på din rotatormansjet, vil den høje livskvalitet, du online i dag, ikke være noget, som det kan være med en rotatormanchetskade. Tro ikke på mig? Spørg nogen, der har en revet rotatormanchet, nøjagtigt, hvor simpelt det er at totale daglige opgaver, så godt jeg er villig til at satse på, at de vil fortælle dig med en banket rotatormanchet, uanset hvad der er vanskeligt.

2. Cardio med vægtveste

Har du nogensinde set nogen træne med en vægtvest på? Måske kører de? Gør springstik? Sprints måske? Sig mig, ser deres bevægelse i enhver form for aktivitet naturlig eller flydende ud for dig? Ingen? Så hvorfor skulle du tro, at det ville være et godt koncept at spænde en vægt til dig selv såvel som at prøve at udføre øvelser? Vægtveste begrænser din mobilitet, variation af bevægelse såvel som form. Du ender med at lægge ekstrem stress såvel som unaturligt pres på dine led, som langvarige kan forårsage mange problemer med dine hofter, knæ samt ankler. Gem dine led ved at springe cardio over med en vægtvest.

3. Tilbage hyperextensions

OK, jeg fik ærligt bare en chill, der troede på denne øvelse. Når du kommer fra nogen, der har en dårlig korsryggen, skal du tage Mexicos fodboldlandshold Trøje den fra mig, at du ikke vil have noget at gøre med begrænsningerne såvel som smerter, der kan komme fra denne tilstand. Desværre udfører ikke mange mennesker denne øvelse ordentligt på hyperextension -maskinen såvel som de lægger meget stress på rygsøjlen såvel som korsryggen (især når de bruger en ekstra vægt). I en umiddelbar Ghanas fodboldlandshold Trøje at udføre denne øvelse forkert, kan du producere en levetid med irriterende, ubehag såvel som smerter. Slip af med denne øvelse helt, såvel som hvis du kræver noget for at hjælpe med at forbedre din korsryggen, skal du tænke på Supermans på gulvet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.