Atletiske kommissioner bør ikke se bort fra dybtgående hjernetraumer

i går satte jeg spørgsmålstegn ved Wisconsin Department of Safety and Professional Services ‘beslutning om at opretholde en sejr af Ben Rothwell, efter at han vurderede positivt for forhøjet TRT. Dr. Johnny Benjamin var hurtig til at identificere et meget mere væsentligt problem, det faktum, at der blev udstedt en licens i første omgang.

Rothwell fik fritagelse for terapeutisk anvendelse til testosteronudskiftningsterapi. Mens der er et levende argument om, hvorvidt en fighter, der har brug for TRT i køb for at tackle en underliggende medicinsk tilstand, nogensinde burde ryddes for at kæmpe, er Rothwells situationer særligt bekymrende.

Rothwell forklarede, at hans lave testosteron var et resultat af hypogonadisme, der var forårsaget af historisk hjernetraume. Han er citeret som følger:

”Jeg havde ansøgt om TRT efter en endokrinolog og Wisconsin Athletic Doctors diagnosticerede mig med hypogonadisme. De følte, at det var forårsaget af en bilulykke i 1999, der efterlod mig med alvorligt hovedtraume og i koma. Læger fortalte mig, at TRT var noget, der kunne forhindre hypogonadismen i at nedbryde min krop.

Dr. Benjamin rejste følgende problemer gennem Twitter:

Da Dr. Benjamin diskuterer “Hvis en fighter antyder, at hans betydeligt lave t er resultatet af mange års hovedtraume, der er tilstrækkelig til at forårsage skade på hjerne (hypofyse), burde fighter ikke ryddes til konkurrence på grund af betydelig hjerneskade.”

Athletic Commission findes for at regulere kampsport først og fremmest for deltagernes sikkerhed. Når man ser på Wisconsin Department of Safety and Professional Services, har de til opgave at licensere stridende og i henhold til SPS 196.01 (3) (i) forventes at nægte en licens til enhver ansøger, der ”ikke er fysisk egnet til at engagere sig i professionel Kashiwa Reysol Trøje blandet Martial Arts Competition “.

Hjernetraumer er kumulativ. Negative MR- og CT -scanninger er ikke afgørende bevis for, at en fighter er egnet til at blive licenseret. Hvis en stridende ved selvoptagelse vedvarende Eintracht Frankfurt Trøje historiske hjernetraumer af en sådan sværhedsgrad, at der er dvælende sundhedsmæssige konsekvenser over et årti senere med objektiv formindsket kapacitet, er en atletisk kommission på tvivlsom grund, hvis de vælger at licensere en sådan ansøger.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Er Ben Rothwells forhøjede TRT -sejr virkelig en ingen konkurrence? 4. oktober 2013in “Ben Rothwell”
Association of Ringside Physicians siger “Fjern” TRT Tue i Combat SportsJanuary 27, 2014in “Doping”
TRT Papers – Mixed Martial Arts ‘skeletter i Closetaugust AZ Alkmaar Trøje 9, 2016 med 4 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.