Spørgsmål og svar med den professionelle – Barbara Osborne

Barbara er en partnerprofessor såvel som koordinator for University of North Carolina’s Graduate Program i Sport Administration Specialization. Hun har en sekundær udnævnelse af undervisning i sportslovgivning på UNC Lovation School. Hun underviser i juridiske problemer inden for college -sport samt NCAA -styring samt overholdelse i kandidatuddannelsen ud over juridiske elementer i sport, forskelsbehandling samt sport samt kvinder samt sport i bacheloruddannelsen.

Hvad var de omstændigheder, der udløste dig til at tvinge til sportsret?

Jeg arbejdede i College Athletics Administration såvel som at gøre med Watford FC Trøje mange juridiske spørgsmål; Planen var at udnytte lovgivningsgraden til at fremme en karriere inden for atletikadministration, men jeg omvejede i stedet til akademikere.

Inden for sportslovgivningen, hvad er dine ekspertiseområder?

Min ekspertise er inden for college -atletik – alle juridiske problemer inden for atletik på universitet

Hvad er den mest betydelige sportslovgivningssituation, som du er inkluderet i?

Jeg er ikke en retssager, men jeg har fungeret som konsulent for mange college -atletikafdelinger såvel som et professionelt vidne. Kunder forventer fortrolighed for følsomme anliggender!

Hvad er det mest givende ved at være professor i sportslovgivning?

De studerende! Jeg kan godt lide at se pæren tænde, når de griber en juridisk idé såvel som kan anvende den. Det andet element, jeg kan lide, er forskningsundersøgelsen – du er kun begrænset af din egen manglende fantasi (og tid, aldrig tilstrækkelig tid!).

Har du en pædagogisk filosofi, når det kommer til din akademiske praksis?

Jeg er en vigtig pragmatiker, så jeg prøver at afbalancere teori med praksis.

Underviser du i efteråret, foråret og/eller sommeren?

Jeg underviser i efterår, forår såvel som sommeren – på AS Monaco Trøje lovgivningsskolen, kandidatstuderende samt studerende.

Bruger du en tekst? I bekræftende fald, hvilken?

Jeg bruger forskellige tekster til forskellige kurser: sportslovgivning samt regulering Bayer 04 Leverkusen Trøje (4. udgave) af Mitten, Davis, Smith samt Duru; Lovgivning til underholdning såvel som sportsledere (7. udg.) Cotton & Wolohan (red.); Sportsret, regeringsførelse samt regulering (2. udgave) af Mitten, Davis, Smith, Shropshire, Osborne

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.