Forskere telefonopkald til kampsport til at fungere som “Ground Zero” i hjernerystelsesdata

En fascinerende artikel blev offentliggjort denne uge i British Journal of Sports Medicine, der opfordrer forskere til at arbejde sammen for at få fuldt ud at komme i kontakt med kampsport Med bevidste hoved strejker jordnul til forskningsundersøgelse inklusive hovedtraume i sport.

I modsætning til disse sportsgrene med andre kommer i kontakt med sport, hvor hovedtraumer er tilfældigt i stedet for et centralt mål for konkurrence, som forskerne observerer som følger:

Strejker direkte mod hovedet er bevidste såvel som afgørende for succes i kampsport som Muay Thai, kickboxing, boksning såvel som MMA. I modsætning til andre sportsgrene overholder kamp ofte ikke den obligatoriske øjeblikkelige fjernelse af spilleren, når der observeres indikationer på hjernerystelse (dvs. genkender såvel som fjernelse). Dette gør det muligt for en hjerneskadet konkurrent at få yderligere hovedpåvirkninger fra modstanderen eller lærredets gulvbelægning på trods af observation af typiske hjernerystelse (f.eks. Liggende bevægelsesfri, ingen beskyttende handling såvel som ledigt udseende). Motorisk ildination, desorientering såvel som symptomer såsom svimmelhed såvel som dårlig balance kan være subtil såvel som utilstrækkelig til at bestemme afslutningen på en kamp og udsætte kampmanden for yderligere skader, herunder dødbringende skader, såsom submoral blødning. Selvom der er plads til at implementere forebyggende handlinger, er den bevidste intention om at inducere hjerneskade den største farefaktor for Atletico Mineiro Trøje konkusse i kampsport. Dette er usandsynligt at ændre i konkurrence, men potentielt kan i træning …

Association of Ringside Physicians offentliggjorde en konsensuserklæring om hjernerystelsesadministration i Combatsports, som hovedsageligt er baseret på forslag til ikke-stridsport såvel som anekdotisk bevis. Forskningsundersøgelse, der vurderede hovedskader i kampsport, blev opdaget at have betydelig fare for bias, inkonsekvens, upræcision, ekstremt lav høj kvalitet såvel som betydning.

Det kommende verdensomspændende konsensus-seminar om hjernerystelse i sport forekommer rettidigt såvel som ideelt set vil give betydningen af forskningsundersøgelse af bedre kvalitet i hjernerystelse i kampsport. Det er vigtigt at erkende, at hjernerystelsen i Sport Group -forslag er dårligt implementeret i kampsport på grund af den ekstremt essens af disse sportsgrene. Battle Sport -atleter udsættes kronisk for bevidste såvel som gentagne hovedpåvirkninger, og den ægte udbredelse såvel som verdensomspændende virkning Qatars fodboldlandshold Trøje af hjerneskader i kampsport skal behandles.

Den fulde artikel, med titlen Det er en no Brainer: Battle Sports skal være jordnul til forskningsundersøgelse om hjernerystelse, kan fås adgang til på British Journal of Sports Medicine.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Ring -læger telefonopkald til mindre hjerneskade i SparringJune 30, 2021in “Sikkerhedsundersøgelser”
“Priser for KOS Wales fodboldlandshold Trøje såvel som TKO’er i MMA er højere end tidligere rapporteret” 27. marts 2014in “sikkerhedsundersøgelser”
Undersøgelse – Mindre end 6% af Battle Sports Coaches viste tilstrækkelig hjernerystelse Kendte den 14. december 2021in “Sikkerhedsundersøgelser”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.