Ex-NFL-spiller Phillip Adams havde fase 2 CTE, da han dræbte seks mennesker

neuropatologer ved Boston University CTE Center har fundet, at den tidligere NFL-spiller Phillip Adams havde trin 2 kronisk traumatisk encephalopati (CTE), ifølge en pressemeddelelse Fra hjernerystelsen Legacy Foundation. Adams døde af selvmord i en alder af 32 år i april 2021 efter dødeligt at skyde seks personer i Rock Hill, SC.

Pressemeddelelsen fortsatte:

York County, SC, Coroner TSG 1899 Hoffenheim Trøje Sabrina Gast lettede hjernedonationen til VA-BU-CLF Brain Bank, og Bu CTE-forskere gennemførte en undersøgelse efter mortem af hans hjerne. CLF frigiver resultaterne efter anmodning fra Adams -familien, der håber, at det at blive offentlig med diagnosen vil forhindre andre familier i at opleve lignende tragedier.

”Når vi behandler disse resultater, er vi dybt triste af begivenhederne, der fandt sted den 7. april, og vi fortsætter med at bede for ofrenes familier,” sagde Phillip Adams familie i en erklæring. ”Vi er glade for at have en bedre forståelse af den mentale uro, som Phillip tog sig af i de sidste øjeblikke i hans liv. Vi kan ikke sige, at vi er chokeret over disse resultater, men Schalke 04 Trøje det er chokerende at høre, hvor alvorlig hans tilstand var. ”

CTE er en progressiv degenerativ hjernesygdom forårsaget af gentagen hovedtraume, og CTE -fase er meget tæt forbundet med dødsalderen. En masse fodboldspillere, der er diagnosticeret med CTE i 30’erne, har fase 2 CTE. Trin 4 er den mest alvorlige fase og er normalt forbundet med demens.

CTE har været forbundet med adfærdssymptomer som aggression, impulsivitet, eksplosivitet, depression, angst, paranoia og selvmordstanker sammen med progressive kognitive symptomer.

”Phillip Adams havde en fantastisk mængde CTE -patologi i frontalben, området for hjernen bag panden. Frontal lobskade er forbundet med voldelig, impulsiv eller eksplosiv opførsel, en “kort sikring” og mangel på selvkontrol, “sagde Dr. Ann McKee, chef for neuropatologi for VA Boston Healthcare System og direktør for BU CTE Center og VA-BU-CLF Brain Bank. ”Hans CTE -patologi har muligvis bidraget til hans unormale opførsel, ud over andre fysiske, psykiatriske og psykosociale faktorer. Hans overvejende frontale lobe CTE -patologi, som resulterede i atrofi eller krympning af hjernen, var ens i sværhedsgraden som Aaron Hernandez. ”

Ifølge en tidligere undersøgelse af CTE i fodboldspillere af det samme forskerteam kan en fodboldspillerens odds for at udvikle CTE stige med op til 30% om året spillet. Adams spillede 21 år med tackle fodbold, begyndende i en alder af 7. Han trak sig tilbage i 2016 efter seks sæsoner i NFL.

”Al adfærd stammer fra hjernen, og opdagelsen af hjernesygdom CTE i Phillip Adams skal tjene som et presserende opfordring til handling for bedre at forstå denne historisk forsømte sygdom,” sagde Chris Nowinski, PhD, CLF CEO og medstifter. ”Ideen om, at det at spille en sport, Adams først tilmeldte sig ved syv år gammel, kunne være det tilskyndende aspekt, der fører til seks uskyldige mennesker, der dør sammen med Adams, er en hypotese, vi er nødt til at udforske, når vi prøver at stoppe disse meningsløse tragedier i fremtiden. ”

Fuld erklæring fra familien til Phillip Adams:

Når vi behandler disse resultater, er vi dybt triste af begivenhederne, der fandt sted den 7. april, og vi fortsætter med at bede for ofrenes familier. Vi er glade for at have en bedre forståelse af den mentale uro, som Phillip tog sig af i de sidste øjeblikke i hans liv. Vi kan ikke sige, at vi er chokeret over disse resultater, men det er chokerende at høre, hvor alvorlig hans tilstand var. Efter at have gennemgået medicinske poster fra sin fodboldkarriere, ved vi, at han desperat søgte hjælp fra NFL, men blev nægtet alle påstande på grund af hans manglende evne til at huske ting og at styre tilsyneladende basale opgaver såsom rejsetimer væk for at se læger og gå gennem betydelige evalueringer. Vi ved nu, at disse underskud var meget sandsynligt forårsaget af sygdommen. Ved at deltage i forskningsprocessen håber vi at skabe opmærksomhed til denne tilstand, så Uruguays fodboldlandshold Trøje spillere unge og gamle kan forstå risikoen. Vi vil fortsætte med at gå ind for enhver forskning, der kan forhindre andre familier i at skulle udholde denne type tragedie. Vi ønsker, at folk skal forstå, at dette kan ske med nogen. Phillip er ikke den første til at kæmpe med denne sygdom, og han vil ikke være den sidste. Tak så meget til Boston University, Concussion Legacy Foundation, VA og alle de mennesker, der har hjulpet os og mange andre familier med at få disse meget tiltrængte svar.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.