Nevada søger ændring for at holde deadbeat -promotorer ansvarlige for skadeomkostninger

Denne uge offentliggjorde Nevada Athletic Compensation en “offentlig meddelelse om workshop for at anmode om kommentarer til foreslåede politikker såvel som workshop -dagsorden”, der søger offentlige kommentarer til et hold i Juventus Trøje det potentielle regulatoriske ændringer.

Blandt de foreslåede ændringer er en ny politik, der præciserer, at hvis en promotor holder op med at arbejde for at tilbyde den nødvendige medicinske beskyttelse, har regulatoren magten til at ”beordre promotor Konkurrencen eller udstillingen så meget som det beløb, der ville være blevet dækket, havde promotoren overholdt kravene til forsikringsdækning ”.

Grundlæggende køber forsikringsdækning eller endte med at blive personligt på krogen for krigsskaderne lige så meget som den nødvendige forsikringsdækningspolitiske grænser. Svær at se nøjagtigt, hvordan andre end dødbeat -promotorer kan være imod et så typisk sansebehov.

Den foreslåede politik ville blive føjet til NAC 467.149, som kræver mindst $ 50.000 til dækning af forsikringsdækning. Afsnittet lyder i VfL Wolfsburg Trøje øjeblikket som følger:

NAC 467.149 Forsikringsdækning. (NRS 467.030, 467.125)

1. Promotoren af en konkurrence eller udstilling skal tilbyde beskyttelse af hovedforsikringen i et beløb på $ 50.000 eller meget mere for enhver licenseret deltager at tilbyde medicinsk, kirurgisk såvel som medicinsk facilitet for licenserede deltagere, der er såret, mens de deltog i en konkurrence eller udstilling.

2. Betingelserne for beskyttelse af forsikringsdækningen bør ikke have brug for Wolverhampton Wanderers Trøje deltageren for at betale en egenandel for den medicinske, kirurgiske eller medicinske facilitetspleje for skader, han eller hun opretholder, mens hun deltog i en konkurrence eller udstilling.

3

4 er såret, mens de deltog i en amatørkonkurrence eller udstilling.

5. En promotor eller en person, der promoverer en amatørkonkurrence eller udstilling, skal tilbyde overskydende forsikringsdækningsbeskyttelse i henhold til de betingelser, der er beskrevet i dette afsnit, hvis:

(a) Han eller hun tilbyder skriftligt bevis for, at beskyttelse af hovedforsikring ikke tilbydes for funktioner i dette afsnit; og

(b) Han eller hun tilbyder et sådant bevis på kompensationen mindst 15 dage før konkurrencen eller udstillingen.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Forsikring såvel som hvorfor “der ikke går til små promotorer, der laver MMA i New York” 27. marts 2016 i New York Battle Sports Law ”
Bevægelse af svig i Nevada, der overholder Mayweather / Pacquiao Record PPV Boutmay 5, 2015 med 1 kommentar
New York afslører udkast til kampsportreguleringer, 13, 2016in “New York Battle Sports Law”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.