Værten af farer forbundet med hurtige vægtskår i MMA fremhævet

Et informativt papir blev for nylig offentliggjort canvassing peer review forskningsundersøgelse i MMA, der dækker en greb om emner fra vægtskæring, til præstationsmetrik til skadedata såvel som mere.

Papiret med titlen Exploratory Systematisk evaluering af blandet kampsport: En oversigt over ydeevne af vigtige faktorer med over 20.000 atleter dækker meget af det, der forstås om MMA fra et forskningsundersøgelsesmæssigt synspunkt, samt hvor der er behov for mere forskningsundersøgelse.

Ved at tackle peer gennemgik data om hurtig vægtskåret sundhed og velvære såvel som sikkerhedsproblemer fremhævede forskerne mange forståede problemer med at overholde nøgternt liste “Død… Muskelskade… Nedsat ydelse… Følelsesmæssige såvel som humørforstyrrelser… Kognitiv svækkelse… Reduktioner i Muskelmassestyrke… reduktioner i aerob kondition… reduceret plasma såvel som blodvolumen… nedsat myokardieffektivitet… reduktioner i blodvæske… reduktioner i nyrefunktion samt volumen af væske, der er filtreret af nyrerne… reduktioner i glycogenbutikker… .impairment af Termoregulerende processer såvel som elektrolytbalance … Fysiologisk skade på mental funktion ved at generere underskud i koncentration, memor kognitiv behandlingshastighed samt en øget fare for at etablere spiseforstyrrelser. ”

Det fulde papir er værd at læse for sin omfattende diskussion om peer review litteratur, der adresserer MMA. AZ Alkmaar Trøje Den fulde diskussion om hurtig vægtskæring er som følger:

Hurtigt vægttab (RWL) er en typisk strategi, der anvendes af MMA -atleter til at reducere deres messe (BM) med det formål at nå grænsen for vægtafdeling. Processen med RWL starter normalt en/to uger før konkurrence, såvel som atleterne mister 2-10% af deres BM. Forekomsten af RWL blandt MMA -atleter er mellem 88% såvel som 95%, med en overvægt blandt ekspertatleter sammenlignet med amatører. I modsætning til at kæmpe modaliteter, såsom Judo, Malliaropoulos et al. Rapporteret i deres undersøgelse med de britiske judo -atleter en udbredelse på RWL på 84%. Desuden er RWL -forekomsten Inmma højere end andre kampsport. Barley et al. rapporterede en reduktion af 9,8 ± 7,9 kg BM, mens Santos-Junior et al. rapporterede en reduktion på ~ 10%. Mange metoder blev selvrapporteret af atleterne for at forårsage RWL. For eksempel har Andreato et al. Fund brugen af diuretika, saunaer samt træning i varme rum som primære teknikker, der anvendes til at skærevægt, mens Santos-Junior et al. rapporterede anvendelsen af en kombination af progressiv diæt (64,2%), der begrænser væskeindtagelse (62,6%), såvel som svedpasninger (55,9%). Desuden rapporterede atleter brugen af mere aggressive teknikker såsom diuretika (~ 49%) såvel som afføringsmidler (~ 32%). For nylig rapporterede Connor såvel som Egan ligeledes ved hjælp af vandpakning såvel som varme tøjskift som en typisk teknik For at udføre RWL af amatør såvel som ekspert irske atleter. Frekvenserne af “altid” eller “undertiden” i undersøgelser blev rapporteret som 90% for vandbelastning såvel som 76% for varme saltbade. Interessant nok har Connor et al. Sammenlign brugen af varme bade med såvel som uden salt, men ingen forskelle i størrelsen af vægt tabte asfound. Derefter rapporterede Connor såvel som Egan ingen forskelle mellem et varmt ferskvandsbad (FWB) såvel som et varmt bad med ~ 1,6% Epsom -salt tilsat (SWB) til kropsmassetab. Theauthors specificerer, at varme bade, der varer 2 timer, er en effektiv teknik til at miste ~ 2,0% RWL -kropsmasse. Nogle forfattere undersøgte ligeledes kilden til info for at forårsage RWL. Theathletes nævnte magasiner, sociale netværk, trænere, træningspartnere, venner samt fysiske trainer som kilder, selvom nogle nævnte en ernæringsærstjeneste

Indruktionen af hypohydrering er den vigtigste rapporterede teknik til at provokere Rwland har betydelige bivirkninger, da det kan forårsage psykologi, fysisk eller sundhedsdecline. Reduktionen i kropslige væsker, der er resultatet af træning i varme miljøer, ved anvendelse af plastbeklædning, afføringsmidler samt diuretika kan Rangers FC Trøje producere elektrolytubalancer, især calcium, hvilket kan føre til mindre knoglemineralisering samt forårsage stressfrakturer. Derudover skaber anvendelsen af diuretika hypokalæmi, som er reduktionen i krops kalium i blodet, hvilket ændrer aktiviteten af natrium -potassiumpumpen, som kan føre til død. Fysiologiske forstyrrelser på hydratiseringsstatus, hormonalbalance såvel som markører for muskelmasseskade blev ligeledes rapporteret. Derudover et fald på ydeevne, følelsesmæssige såvel som humørforstyrrelser såvel som kognitiv nedsat. Litteraturen har rapporteret reduktioner i muskelmassestamina -niveauer, aerobicfitness, reduceret plasma såvel som blodvolumen, nedsat myokardieffektivitet såvel som maksimaloxygenforbrug, reduktioner i blodvæske, nyrefunktion samt volumen af væskefilteret af nyrerne, reduktion i reduktion i nyrerne, reduktion i reduktion i nyrerne, reduktion i nyren Glykogenlagre, forringelse af Thermoregulatory processer såvel som elektrolytbalance. Derudover rapporteres RWL til Causephysiologisk skade på mental funktion ved at generere underskud i koncentration, hukommelse, kognitiv behandlingshastighed samt en øget fare for at etablere spiseforstyrrelser.

Den ugunstige indflydelse på fysiologisk, fysisk ydeevne eller psykologiske markører på grund af RWL -rester, selv efter 24 timers bedring. Disse problemer mynder sig måske uanset tidsintervallet mellem indvejning såvel som selve kampen, da fysiologiske parametre, såsom hydratiseringsstatus, spytnitrat såvel som energitilgængelighed muligvis ikke er beresteret nok. Eventuelt er denne opførsel motiveret af det tidspunkt mellem officiel indvejning såvel som kampen (dvs. 12 til 32 timer), hvilket muliggør vægtheling, så en atlet kæmper en til to klassifikationer over den officielle indvejning.

Der er ingen konsensus om virkningen af BM -helbredelse på kampresultatet. Vægtloven genvundet (WR) efter indvejning er rapporteret som en typisk handling blandt wrestlers af begge køn uden forskelle (P <0,005) mellem familiemedlemsværdier for BM-gevinster mellem køn. Kirk et al. viste, at størrelsen af WR ikke forventer succes eller nederlag i en ekspertkohort af MMA -atleter. Alternativt har Coswig et al. opdagede, at størrelsen af WG var højere hos vindere end tabere, hvilket var vigtigere end størrelsen af RWL. Det er vigtigt at fremhæve, at vinderne udviste højere samlet kaloriindtagelse såvel som absolut indtag (G) af kulhydrater, proteiner samt lipider under WG end tabere, hvilket delvist kan forklare resultatet. Faro et al. Påviste, at uanset køn, kampkategori eller konkurrencedygtigt niveau, kan den del af WG bruges som en prediktor for konkurrencedygtig succes i kampen; Hver 1% af ekstra WG øger sandsynligheden for konkurrencedygtig succes med 4,5%. Figur 3 giver de primære fund med hensyn til vægttab hos MMA -atleter Reklame Del dette: Twitter Facebook Sådan her: Som indlæsning ... Relaterede Undersøgelse - Hurtige vægttabsmetoder i MMA forbundet med ugunstig humør såvel som kognitive symptomer før såvel som efter konkurrence 26., 2018 i "sikkerhedsundersøgelser" Undersøgelse - Ekstreme hurtige ekstreme vægtnedskæringer knyttet til højere tabshastigheder i MMAOCOBER 1. 2019 SC Braga Trøje i “Sikkerhedsundersøgelser”
Undersøgelse – Hurtig ekstrem vægtskæring påvirker MMA -ydeevne negativt, selv efter Rehydrationmarch 31, 2016in “Sikkerhedsundersøgelser”

Leave a Reply

Your email address will not be published.