Breaking News: NCAA Board of Governors udvider den konfødererede flagpolitik, hvilket implicerer stater, hvor det har en ‘fremtrædende tilstedeværelse’

NCAA Board of Governors har udvidet foreningens konfødererede flagpolitik for at forhindre, at NCAA -mesterskabsbegivenheder bliver spillet i stater hvor symbolet har en fremtrædende tilstedeværelse.

Den tidligere politik udelukkede tildelingen af steder, der blev bestemt i forkant af et mesterskab i stater, der viste det konfødererede flag. Men hvis et college- eller universitetsteam tjente retten til at være vært for et mesterskabsspil baseret på sin turnering eller placering-betragtes som en ikke-formeret pris-kunne holdet være vært på sit universitetscampus eller på sit hjemmeområde.

Mississippi var den eneste stat, der tidligere var berørt af foreningens politik.

”Der er ikke noget sted i college -atletik eller verden for symboler eller handlinger med forskelsbehandling og undertrykkelse,” sagde Michael V. Drake, formand for bestyrelsen og præsident for Ohio State University. ”Vi skal konstant evaluere måder at beskytte og forbedre mesterskabsoplevelsen for college -atleter. At udvide den konfødererede flagpolitik til alle mesterskaber er et vigtigt skridt fra NCAA for yderligere at give en kvalitetsoplevelse for alle deltagere Crystal Palace FC Trøje og fans. ”

NCAA Confederate Flag -politikken blev vedtaget i 2001 af NCAAs eksekutivkomité (nu bestyrelsesrådet) på grund af flagets fremtrædende rolle i forskellige stater.

”At konkurrere i et NCAA -mesterskab er en særlig oplevelse for college -atleter, der konkurrerer på Bologna FC 1909 Trøje det højeste niveau, og vi er taknemmelige for college -atleten, der fører til denne beslutning,” sagde Mark Emmert, NCAA -præsident. ”Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at NCAA-handlinger afspejler vores engagement i inkludering og støtte alle vores studerende-atleter. Der kan ikke være noget sted inden for universitetssport, hvor enhver studerende-atlet er nedtalt eller uvelkommen. ”

Eksekutivkomitéen gennemgik politikken i 2014 pr. Anmodning fra NCAA’s mindretalsmuligheder og interesser. Politikken forblev uændret, hvilket gjorde det muligt for skoler, der konkurrerede i sport som baseball, softball, lacrosse og senere kvindes basketball muligheden for at være vært for foreløbige ikke-bestemte mesterskabsbegivenheder i deres hjemstat, som omfattede Mississippi. Det vil Inter Milan Trøje ikke længere være tilladt under den udvidede flagpolitik.

NCAA kræver, at by- og statsembedsmænd byder på sine turneringer “for at indikere, hvordan det forventer, at begivenhederne er sikre, tilgængelige, respektfulde og velkomne for alle.” NCAA er vært for 90 mesterskaber i 24 sportsgrene hvert år.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.