Bedste let, men lækre forberedelse til vintersæsonen squash

vintersæson squash: Det er meget mere end bare et festivalfall midtpunkt for dit bordbillede. Denne kalebaserede veg behøver ikke at være en kamp for at forberede og lave mad. Send op på forudskåret butternut squash i butikkerne og lær disse lette metoder til alle de typisk fundne squash, du ser i butikkerne i efteråret og vintersæsonen, uden at der kræves specielt udstyr.

Før du hopper ind i sorterne, er det vigtigt at bemærke, at mange vintersæson squash enten kan dampes eller bages. Anvendelse af våd, dampet varme til squash er bedst for ting som purere (“Mosede squash”), gryderetter, supper og spaghetti -erstatning. Tør ovnvarme vil karamellisere kødet AZ Alkmaar Trøje på squash og give crunchy-on-the-outside, mør-på-ind-indsiden, der kan kastes i salater, kornskåle eller pasta, eller serveres sammen med dyppende saucer som pesto.

Selvom squash hele vintersæsonen kan koges på nogen måde, er nogle squash, som spaghetti og kabocha, bedst i dampede applikationer, fordi de ikke er så strukturelt robuste som andre, som Butternut. Før du tager en vintersæson squash hjem, skal du være sikker på, at den er fast overalt uden bløde pletter eller forme på stilken. Nogle squash kan have grove ufuldkomne pletter. Disse er okay og bør ikke påvirke smagen og kvaliteten af kødet under huden.

Acorn squash. Denne agernformede squash har en skovgrøn udvendig og orange-gul kød med en nøddeagtig smag. På grund af den usædvanlige form er det nemmest at skære denne squash i kiler, skrabe frøene ud og stege den i huden. Gnid 1 spsk ekstra jomfru olivenolie på huden og kødets kød, efterfulgt af 1 tsk salt. For lidt sødme skal du drysse 2 teskefulde ahornsukker på de kødfulde dele. Spred på en rimmet arkbakke foret med pergamentpapir eller en silikone bageplade, som en silpat. Bages ved 400 grader i 30-40 minutter, eller indtil gaffelbud. Vend halvvejs til at karamellisere jævnt på begge sider.

Andre opskriftsideer: udstoppet agern squash med kalkunpølse og tranebær

Butternut squash. Kongen af vintersæsonen squash, butternut squash kan forme sig som ingen anden. Denne squash har et beige udvendigt og dynamisk orange interiør. På grund af sin glatte form er det let at afskære enderne og skrælle huden. Fjern frøene, og terning det derefter i 1-tommer stykker, før du damper det eller stegt det svarende til anvisningerne ovenfor. Du kan også spiralisere det i “svulmere” eller butternut squashnudler og saute indtil de er møre, ca. 10 minutter.

Opskriftsideer: Curried Butternut Squash Soup med krydret pepitas, ristet butternut squash salat med rosenkål & ahorndressing, veggie tacos med butternut squash, grønnkål & pepitas, efterår panzanella med pærer og tranebær, butternut mac & cheese, one-pan kylling & boodles,

Delicata squash. Ribbed Delicata Squash har en gylden skygge med grønne striber, der løber parallelt med dens kamme. I modsætning til mange vintersæson squash er huden typisk delikat nok til at spise, som navnet antyder. Klip den i halvdelen i længderetningen, fjern enderne og de pulpy frø, og skiv derefter i ½ tommer halvmåner. Steg det på lignende måde som agern squash, mindsk kun kogetiden til 20 minutter, og vend halvcirklerne halvvejs gennem kogetiden.

Opskriftsideer: Quinoa -skåle med æg og avocado

Kabocha. Det ydre af japansk kabocha squash ser ud til at være vorte-y og mørkegrøn, som noget ud af et eventyr, og interiøret er en slående lys orange. Kødet nedbrydes virkelig hurtigt, når det er kogt, så det er bedst i gryderetter. Skræl det udvendige, øser frøene ud, og hug det i 1-tommer stykker. Steg det på lignende måde som acorn squash retninger ovenfor, i cirka 20 minutter eller damp over komfuret i 20 minutter.

Opskriftsideer: Quinoa -salat med Kabocha & Feta

Spaghetti squash. Denne distinkte squash ligner en lys gul aflang orb. Som navnet antyder, kan squashens kød skrabes med en gaffel for at omdanne til spaghetti-lignende tråde. Den nemmeste måde at forberede det på er at presse koge hele squash i en øjeblikkelig gryde. Tilsæt 1 kop vand til bunden af Instant Pot -indsatsen, efterfulgt af metalbuksen. Tilsæt derefter squashen, lås låget på Instant Pot, og trykkok på højt i 25 minutter, og slip derefter trykket med det samme. efterfulgt af Wolverhampton Wanderers Trøje en hurtig frigivelse. Klip squashen i halvdelen, hæld frøene ud og skrab derefter kødet ud ved hjælp af en gaffel. Squash kan være klædt med olivenolie, salt og peber. Top derefter den med din yndlingspastasauce.

Flere ideer: hvordan man sætter græskar i alt i efteråret

Disse oplysninger er kun til uddannelsesmæssige formål og er ikke beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruge disse oplysninger til at diagnosticere eller behandle et sundhedsmæssigt problem eller tilstand. Kontroller altid med din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fitnessrutine.Anna Monette Roberts

Anna Monette Roberts har brugt et årti Kashima Antlers Trøje som madredaktør, opskriftudvikler og fotograf. Hun har gjort det til sin livsmission at gøre hjemmekogning sund, let og tilgængelig for alle. Når hun ikke er i køkkenet, kan du finde hende på gymnastiksalen og få hende til at komme på arbejde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.