Lider du af Andropause?

Vi har alle hørt om overgangsalderen, ikke? Det er, når en dame går med “skiftet af liv”, hvilket indikerer, at hun efterlader sine reproduktionsår. Det er en skiftperiode, hvor hendes krop skaber mindre hormoner, hvilket udløser alle slags fysiske ændringer. Når man går med overgangsalderen, oplever mange kvinder også følelsesmæssige ændringer. Humørsvingninger er almindelige. Som mænd har vi altid stået på sidelinjen og nyder vores kvinder gå med denne ændring og føler os fattige for dem, men i hemmelighed tænker: “Glad for, at det ikke er mig!” Ikke så hurtigt, da der er et voksende bevismateriale, der viser, at kvinder ikke er de eneste, der går med en ændring af livet, når de bliver ældre-det ser ud til, at fyren også gør, men i stedet for overgangsalderen kaldes det andropause.in Fyren er dog ændret væsentligt forskellig, idet vores reproduktive systemer ikke helt lukker ned (whew!). Hvad der dog forekommer, er, at vores kroppe som kvinder skaber lavere niveauer af hormoner i vores situation testosteron og dehydroepiandrosteron. Testosteron er af programmet det primære mandlige hormon. Det er skabt i testiklerne såvel som det anabolske steroid, der gør os til mænd. Det er ligeledes en hovedbilist i at gøre os stærke såvel som at opbygge muskelmasse. Dehydroepiandrosteron er ligeledes en steroid, men dette er skabt af binyrerne. Dette er virkelig den mest rigelige steroid i kroppen, men det har indflydelse på kroppen er noget anderledes end testosteron. Dehydroepiandrosteron syntes ligeledes i hjernen, så det ser ud til at påvirke neurologiske funktioner også.

Selvom Guy passerer med Andropause, lukkes deres reproduktive systemer ikke absolut, som om de udfører hos Atletico Madrid Trøje kvinder, kan deres kroppe gå med betydelige ændringer, der er drevet af faldet i testosteron såvel som dehydroepiandrosteronniveauet. Undersøgelser har opdaget, at testosteronniveauet efter ca. 30 år kan falde en typisk på 2% om året hos mænd. Når faldet i hormonniveauer når et specifikt punkt, begynder folk at føle symptomerne på andropause. Den allerførste medicinske forskningsundersøgelse om mandlige andropause blev virkelig udført i midten af 1940’erne såvel som offentliggjort i “Journal of the American Medical Association.” Interessant nok er det først for nylig, at det amerikanske medicinske kvarter har bemærket denne tilstand.

Virkningerne af andropause inkluderer:

Fald i muskelmasse og mindre styrke; et løft i generelt kropsfedt, især omkring midtsektionen såvel som brystområder; et fald i knoglemasse ; tab af udholdenhed såvel som drivkraft; humørsvingninger, irritation samt tab af en følelse af ”velvære”; og et fald i kognitive færdigheder Canadas fodboldlandshold Trøje og/eller tab af hukommelse.

Dette er nogle, men ikke alle de symptomer, som fyr ofte oplever som et resultat af at gå med “mandlig overgangsalder.”

For mange fyre vil en af de allerførste eksterne indikationer af andropause være et løft i kropsfedt omkring midten såvel som i pectoralområdet (mand bryster). Den anden eksterne indikation af faldet i hormonproduktion går til tabet af mager muskelmasse såvel som en reduktion i styrke. Lavere testosteronniveauer kan være direkte korreleret med nedsat syntese af muskelmassproteiner, hvilket resulterer i mindre udholdenhed såvel som mindre masse. Den tredje indikation af indtræden af andropause minimeres seksuelt arbejde såvel som tab af seksuel lyst. Disse fysiske symptomer integreret med de følelsesmæssige kan gøre Andropause til en ekstremt hård tid i en mands liv.

Alt går dog ikke tabt, så du ikke behøver at fratræde dig selv til at gå med “ændringen” såvel som at ende med at være mindre af en fyr end hvad du vil være. For det første er der en række ting, du kan gøre ideelle nu for at minimere den potentielle effekt, som Andropause kan have på dit liv. En af de mest afgørende ting, du kan gøre, er at træne regelmæssigt såvel som at sikre dig, at din træningsrutine inkluderer vægtløftning. Dette er virkelig en af de mest afgørende ting, du kan gøre for at stimulere kroppens naturlige testosteronfabrikker. En mager, muskuløs, aktiv krop skaber langt mere testosteron end en doven uklar.

Nyd også din diæt, hold dig med fuldkorn, magert proteiner såvel som komplekse kulhydrater. med i lidt håndfuld i nødder hver par dage også. Forhindre at spise forarbejdede fødevarer såvel som hold dig væk fra sukker, ekstrem koffein såvel som ikke går ud af at boosere det op hver aften. Sørg for at få gode tilbud af hvile såvel som en god nattesøvn. Det er ekstremt vigtigt at give din krop masser af tid til at komme sig mellem træningssessioner. Så godt som her er noget andet, du kan gøre så godt som jeg forstår, at du vil f.eks. Denne en-have sex, især om morgenen. At have sex stimulerer testosteronproduktionen, men du vil pumpe produktionen op endda enMeget mere ved at have sex om morgenen, ifølge en tysk undersøgelse. For nogle fyre kan hormonudskiftningsterapi være svaret. I enhver form for tilfælde er forståelse af fakta såvel som at være proaktive de allerbedste ting, du kan gøre.

Det vil jeg dog ikke foreslå. Det er sandsynligvis et meget bedre koncept at prøve et naturligt testosteron, der forbedrer supplement som IronMag Labs ultra mandlige RX.

Forskellen mellem steroidmisbrug såvel som HRT

Der er ikke noget om sandheden, at vores kroppe bliver ældre. For mænd, når vi bliver bedre til middelaldermærket, begynder naturlig testosteronproduktion i kroppen at trænge ned med cirka en til to procent hvert år, selvom dette kan variere meget. Omkring 50 år eller deromkring vil cirka halvdelen af Guy opleve det, der forstås som “andropause”, hvilket er resultatet af faldende niveauer af androgen i kroppen. For at bekæmpe symptomerne på andropause masser af fyr henvender sig til enten steroider eller hormonudskiftningsterapi (HRT).

Symptomerne på andropause vil variere fra en fyr til en mere, men kan omfatte et fald i energi (sløvhed), formindsket libido eller mindre renten for køn, erektil dysfunktion (red), muskelmasse svaghed, problem sovende, hetetokter, nat Sved, humørsvingninger eller angst samt mere. Da symptomernes lighed med, hvad kvinder oplever i overgangsalderen, kaldes Andropause ofte ”mandlig overgangsalder”, skønt det forplantesystem i fyr ikke lukkes helt, da det fungerer i kvinder-det bare bremser ned.

Steroider er ingen fuldstændig fremmed for fitness/bodybuilding -verdenen, men i dag er meget mere såvel som meget mere “almindelige fyre” steroider i et forsøg på at kæmpe for virkningerne af andropause samt minimere dens indflydelse. Mens juridiske steroider har en placering såvel som at tjene nyttige, medicinsk svækkende formål, misbruges de ofte. En del af dette stammer fra deres omfattende tilgængelighed i fitnesscentre, sundheds- og wellness -klubber, på internettet fra webapoteker, gode venner såvel som mere.

Udover at være ulovlig uden recept, forstås steroider, når de blev taget uden passende medicinsk tilsyn-forstået at forårsage en række sundheds- og wellness-problemer. De kortvarige ugunstige fysiske virkninger af anabolsk steroidmisbrug er relativt velkendte, men virkningerne af deres langvarige udnyttelse er ikke godt studeret.

De ægte problemer udvikler sig, når steroidpersoner endte med at blive steroidmisbrugere. De får deres steroider i fitnesscentret eller fra en ven, der selv administrerer dem såvel som at regulere deres indtag snarere end under støtte fra en uddannet medicinsk professionel. Dette er en opskrift på katastrofe. Når nogen får steroider fra det sorte marked, er det potentielle for farlige følger astronomisk.

Først og fremmest, når du får steroider fra det sorte marked, forstår du aldrig rigtig, hvad du vil få. Størstedelen af steroider, der tilbydes på gaderne i USA, kommer fra andre lande, hvor krav til høj kvalitet i bedste fald kan være ekstremt slappe. Det er ligeledes ekstremt typisk at tage steroider klar til dyr snarere end for mennesker, da de normalt er billigere-men ligeledes potentielt ekstremt farlige. Der er ligeledes en udbredelse af falske eller forfalskede steroider på det amerikanske sorte marked. Disse kan ikke kun være farlige, men de kan også være dødbringende.

Uden at komme ind i emnet i detaljerede bøger er der skrevet om it-suffice for at oplyse, at listen over potentielle sidekonsekvenser af selvregulerede/selvadministreret steroidbehandling (misbrug) er lang. Humørsvingninger, væskeopbevaring, udtynding eller tab af hår, infektioner, testikelatrofi samt faren for blodbåren sygdom er et par af risikoen. Ikke desto mindre specificerer masser af medicinske eksperter, at alle medicin har sidekonsekvenser såvel som fare, der altid skal sammenlignes med den potentielle belønning. I modsætning til selvreguleret/selvadministreret steroidmisbrug er hormonudskiftningsterapi (HRT) et medicinsk overvåget regime, der søger at duplikere kroppens naturlige testosteronproduktionscyklusser. Administreret korrekt kan HRT medføre fordelene ved at gendanne testosteron til dets tidligere niveau uden de betydelige sidepåvirkninger eller sikkerhedsfarer forbundet med selvregulerede/selvadministrerede steroidregimer eller misbrug.

HRT starter med en blodprøve såvel som medicinsk vurdering for at finde ud af testosteronniveauer samt opdage enhver form Brighton & Hove Albion FC Trøje for potentiel sundheds- og wellnessrisici. Dette er et vigtigt-og nødvendigt-trin i køb for at være specifik, at testosteronmangel uden tvivl er roden til andropausesymptomerne såvel som ikke diabetes, hypertension eller resultatet af at tage specifikke medicin.

Gennem HRT-testosteron administreres oralt, ved injektion eller med trans-dermale systemer (gennem huden). En fjerde metode-en tablet, der overholder overfladen af tandkødet, var for nylig godkendt af FDA. HRT har vist sig at være nyttigt for fyr, der lider af symptomer på ogRopause, der er resultatet af en testosteronmangel i en række metoder, herunder:

Stigende sexlyst

Forøgelse af muskelmasse

Øget styrke

Forbedring af humør

Øget knogletæthed

Dette er kun et par af de fordele, der er forbundet med en korrekt administreret, medicinsk overvåget HRT-regime.

Når behandlingen begynder, overvåges HRT -modtagere for mulige sidepåvirkninger eller bivirkninger på behandlingen. Normalt er dette dog ikke tilfældet. Det overvældende flertal af HRT -modtagere er ekstremt tilfredse med resultaterne, der normalt rapporterer få, hvis nogen, ugunstige sidepåvirkninger eller konsekvenser.

Mens mange af os kan lide at tro, at vi er kloge mennesker såvel som at forstå, hvad vi laver med vores egne kroppe, opvejer farerne forbundet med selvadministrerede/selvregulerede steroidregimer langt enhver form for potentielle fordele. Ud over det er det potentielle til misbrug stor. Hvis du mener, at du muligvis lider af andropause/testosteronmangel, skal du gøre dig selv en fordel såvel som at søge råd fra en kvalificeret medicinsk ekspert samt tjekke hormonudskiftningsterapi som en behandling, ikke dine gode venner på gymnastiksalen.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.