Dårlige trænere på markedet for fysisk fitness – et alarmerende problem

af Christian Duque

Hvis dit køretøj brød sammen, ville du lade en person, der næppe kan ændre et dæk, komme under hætten såvel som at begynde at lege med kablerne, tage skruer ud samt rodet med væskerne? Hvis du kom ind i nogle penge såvel som ønsket at investere til din pension, ville du være afhængig af dine penge med en person, der ikke engang kunne afbalancere deres egen checkbook? Af programmet ville du ikke så godt som selvfølgelig, at mange mennesker heller ikke ville. Hvorfor? da folk værdsætter deres køretøjer såvel som deres penge; Dette er afgørende ting for dem, så godt de ikke vil lade nogen individuel potentielt forkæle dem. At have været, ville du ikke tro, at folk ville bekymre sig tilstrækkelige om sig selv til at forhindre at blive sat i skade, når de bliver forberedt på en konkurrence? Dette indlæg vil fokusere på de fattige undervisere, de mennesker, der ikke har nogen form for servicetræner, men en enorm del af skylden hviler på de mange mennesker, der tror så lidt af sig selv, at de ikke kræver det bedste.

Fysikbaseret sport udvikler karakter, de øger selvværdigheden (i masser af situationer, hvor der ikke var nogen form for til at begynde med), så godt de producerer nogle virkelig hårde cookies. En person, hvis en erfaren konkurrent ikke kan blive trængt så let, kan de se med røg såvel som spejle, såvel som de vil skære ideelt til jagten. Fattige trænere forstår dette, det er derfor, de byder på nybegynder. Jo meget mere af en Newby du er, jo bedre. Hvis du aldrig har konkurreret – perfekt. Forstår ikke en ånd i sporten – endnu bedre! Ikke desto mindre skal du som en fremtidig konkurrent såvel som en fremtidig klient også forstå bedre. Du kan undersøge lidt, spørge et par bekymringer (og se, om du fanger en person i en løgn), såvel som du også kan søge til stede såvel som tidligere klienter. Problemet er, at mange nye konkurrenter ikke gør dette; Faktisk vil de bare ikke. Jeg vil være retfærdig, selv med fattige trænere, da så crummy som hvad de gør er, producerer nogle mennesker ekstremt enkle mærker. I denne artikel skal jeg gøre min fineste for at profilere, hvem jeg mener er den normale stakkels coach, jeg vil gå over nøjagtigt, hvordan jeg har set disse trænere fungere, såvel som endelig vil jeg gå over gruppen eller holdet Dynamisk såvel som hvilken funktion der spiller.

En dårlig instruktør er normalt en mislykket konkurrent. Det er typisk en konkurrent, der gjorde hele et show. Det er normalt et virkelig lille show, ikke med meget dybde, såvel som meget mere end sandsynligt i et andet eller tredje niveau Federation. Den person, der er bekymret, sætter sandsynligvis død sidst eller sættes godt af en vis teknik. Lad os for eksempel oplyse, at klassen havde 4 personer såvel som personen tog 3.. At forstå alle fakta, det er nummer to til sidst. Lad os nu oplyse, at klassen var for begyndere, det er nummer to til at vare blandt mennesker, der aldrig har konkurreret. En fattig instruktør vil tilbyde det som “at tage 3. i en stablet lineup på en eliteniveau -konkurrence.” Et mærke vil tro på det, aldrig grave lidt dybere Eintracht Frankfurt Trøje til at få den fulde historie såvel som at betale for nogen, der tog 3.. I OL får 3. 3. medalje, såvel som det er en stor ære. Nå…, uanset hvilken føderation den person konkurrerede i, var ikke OL, såvel som den 3. placering ville ikke få dem så meget som et klap fra publikum. Ikke desto mindre vil den fattige instruktør sørge for at få en million billeder taget på dagen i bekymring (alene selvfølgelig, ikke sammen med nogen form for andre konkurrenter) såvel som at ramme disse skud overalt. Stakkels coaches er berygtede for de masser af forskellige positioner såvel som vinkler på deres skud (normalt i 1-3 viser, at de nogensinde har gjort). Mens mange klienter vil konkurrere, er der ligeledes en stor gruppe rutinemæssige mennesker, der søger at foretage transformationer. Nogle vil transformere for at se bedre ud, mens andre ikke har et valg. Det er enten at blive sund eller i det væsentlige, faldt døde. En person, der er massivt overvægt, kæmper med højt kolesteroltal eller for nylig diagnosticeret med diabetes, har brug for støtte såvel så langt så ofte, søger fattige trænere disse store mennesker.

For konkurrenter såvel som hvad de går igennem, er det også ret skandaløst.
Der var en tid, hvor jeg fortsatte med at høre konkurrenter tale om ”metabolisk skade” såvel som erfarne trænere, der afviste det som generelt en mental hindring. Men på nuværende tidspunkt anerkender hovedsageligt alle, at det er ægte. Stakkels coaches spreder sig som en ildsted. Med internettet kan enhver person have en web -tilstedeværelse, såvel som alt, hvad det kræver, er et par klienter at trænge. En god, dårlig instruktør kan stramme langs en klient i store 6 måneder til et år. Dårlige placeringer får skylden for konkurrenten, dommerne, lysene, cortisolen, generelt alt hvad der er alt sammen – undtagen – den forfærdelige træner. Dette er en metode, der er anvendt såvel som igen, men hele tiden samler instruktøren afgifter, tilbyder tøj samt giver diæter. I mange tilfælde, kostens i bekymring er stjålet. Ekstremt få fattige trænere har forståelsen af at sammensætte endda en grundlæggende måltidsplan. De er ligeledes glemsomme, i det omfang præcis, hvordan man sammensætter et træningsregime. Hvor det bliver virkelig vanvittigt er kosttilskud. Der er trænere, der ikke engang har taget de magtfulde kreatinpulvere, de fortæller deres klienter at bruge. Hvad der er værre, masser af giver anbefalinger om nøjagtigt, hvordan masser af gram af det anabolske fjerkræ at spise, men alligevel har de ikke det svageste begreb om nøjagtigt, hvordan hvert fjerkræbryst, vinge såvel som lår fungerer på kroppen. De har heller ingen antydning, hvad disse produkter kan gøre, når de stables. Hvis du vil stable et bryst, en vinge såvel som et lår, skal du godt forstå nøjagtigt, hvordan de alle fungerer – individuelt såvel som kollektivt. Du ville aldrig spise vingen US Sassuolo Trøje før låret, ville du? Lol. OK, godt tydeligt trækker jeg dit ben (ordspil beregnet), men du forstår, hvad jeg mener. Dette er ikke raketvidenskab, men det er videnskab. Giver det mening?

Hvad der er værre er, at fattige trænere ved. De forstår, at de spiller med folks liv, men de er bare ligeglad. Hvis det er så godt som en klient, træder de op, træder de bare ind på det næste. Det er præcis, hvordan de fungerer. Stakkels coaches er normalt clueless til træning såvel som ernæring – såvel som det viser. De vil skære væk fra Q & A’er, de afskaffer anden gætte, såvel som de normalt er autoritærer. De vil gerne politiske ethvert element i en konkurrents liv, da ethvert element angiver meget flere dollars såvel som cent. Nogle fattige trænere vil have andre ting. I sidste ende er det en en -metodegade, hvor klienter endte med at blive ofre, såvel som ofte aldrig bryder fri.

På den anden side er hold normalt vidunderlige. Jeg arbejder med en håndfuld, som jeg forstår såvel som tillid, men hold kan ligeledes endt med at blive et mere dårligt værktøj i et fattigt coachs arsenal. Hvis en fattig instruktør producerer et team, hvor afgørende medlemmer får meget mere opmærksomhed, får meget mere Leeds United Trøje ros og/eller potentielt får et nedskæring af provenuet, kan afgørende medlemmer af et hold ligeledes fungere som agenter på vegne af den fattige træner . Hvad angiver jeg ved det? Nå afgørende medlemmer af et team kan håndtere moderlige roller, de kan fungere som enorme brødre eller lige så ægte venner. Jeg har set såvel som hørt om omstændigheder, hvor de for så fattige som instruktør kan være, vil klienter ikke forlade siden de obligationer, de har udviklet med afgørende medlemmer af teamet. Hold kan være en af to slags familier. De kan være den husstand, der kan lide dig såvel som ønsker, at du skal vokse, eller de kan være en bande. Bander kan fås til at se såvel som støj cool, men i virkeligheden er en bande ikke, hvor du vil være. Du er kun der, da du bliver brugt til at gøre andre succesrige. Jeg har set folk tage dårlige placeringer, ikke forbedre sig, kun for at få skylden for det såvel som derudover spændt sammen. På den anden side bevæger de sig alle konkurrenter omkring dem over tid, de bevæger sig alle op på amatøren – såvel som endda pro – rangerer. Det er et ekstremt uundgåeligt sted at være. Stadig vil disse konkurrenter ikke forlade, da obligationerne, når de forlader, vil blive brudt.

Nå, jeg har en nyhedsblitz til dig. Husholdning kan lide dig, uanset hvad. De kan lide dig, når du er i nærheden, men de kan lide dig såvel som at forstå, når du skal gå væk – det er livet. I mange hold, når du rejser, er du glemt. Du kan ikke sidde med teamet på shows, du kan ikke hænge ud, helvede – de kan ikke engang oplyse hej der til dig igen. Dette er alle værktøjer, der bruges til at styre såvel som til at holde offer for ofre.

Den fineste ting, du – som en ny konkurrent – giver dig selv besked. Bliv ikke taget af en sjov vittighed, et kompliment eller nogen form for hurtig, der taler fra en person, der helt klart hustler dig. Stakkels coaches er ikke anderledes end de mennesker, der teknik dig med falske ure. De er såvel fyr såvel som con kvinder, hvoraf masser af har optegnelser for forbrydelser som svig, der komponerer dårlige kontroller såvel som endda stjålet tapperhed. Stakkels coaches kan være så godt som mange gange er – bunden af tønden, så pas på !!

Jeg håber, du glædede dig i denne artikel. Som altid skal du give en kommentar lige her på Iron Magazine eller hvor som helst du måtte tjekke denne artikel.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.